Fitness advies nodig? Gebruik het internet.

Fitness advies nodig? Avdokev heeft tips verzameld die elke fitness school of hardloper moet weten.

  1. 12792712885_ca6f66948bVoeding. Vraag welke sportadviseur of personal trainen over voeding en hij zal je adviseren dat gezonde voeding de basis van betere sport prestaties. Daarnaast zal voeding niet alleen je sport prestaties verbeteren maar ook je gezondheid en vitaliteit. Bij voeding is het belangrijk om een gebalanceerd dieet te nemen. Maar wat is dan een gebalanceerd dieet? Extra koolhydraten zijn belangrijk voor extra energie. Deze koolhydraten kun je vinden volkorenpasta of volkorenbrood maar ook in bananen of bonen. Je zult merken dat deze producten extra energie geven en dat het je darmwerking bevorderd.
    Daarnaast zul je eiwitten nodig hebben voor een snel herstel. Na het sporten is het belangrijk dat je spieren weer goed kunnen opbouwen. Bij het herstel van spieren heb je meer eiwitten nodig. In producten als kwark, tonijn of kipfilet zitten extra eiwetten. Veel sporters kiezen ervoor om eiwitten shakes te nemen.
    Het is ook belangrijk om veel te eten op een dag. Denk aan 5 keer per dag. Voedingsdeskundigen adviseren om de 3 uur wat te eten om je metabolisme aan de gang te houden.
  2. Training. Zorg ervoor dat je jezelf niet overbelast. Start rustig en bouw rustig aan op. Talloze sportschool bezoekers starten plots met fitness en gaan te hard van stapel. De prestaties of bezoeken van deze mensen houden snel weer op vanwege blessures of verloren motivatie. Binnen de fitnessscholen wordt er vaak gesproken over veel gewicht weinig repetitie. Dit zorgt voor mass building echter levert dit vaak blessures op.
  3. Advies. Gebruik het internet om advies te vinden. Via Google vind je talloze kwalitatieve blogs en forums die je kunnen helpen met een juist training en voedingsschema. Je hoeft niet naar een dure specialist maar je vind alle informatie gewoon het internet. Wanneer je graag thuis sport is het ook slim om je fitness artikelen online te bestellen bij een betrouwbare websites. Ikfitness.nl vergelijkt bijvoorbeeld fitness artikelen zo vind je altijd producten met een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>